Voor Jon Karelse Hair & Style hebben wij vandaag hun nieuwe website mogen lanceren, zie www.jonkarelse.nl. Eerder ging hun mobiele website live en realiseerden wij hun Facebook Fanpage. Hieronder zie je de nieuwe website in drie delen.
Jon Karelse Hair & Style volgt als eerste de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode. Hun enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden.

Bovenzijde nieuwe website Jon Karelse Hair & Style


 

Het midden van de nieuwe website Jon Karelse Hair & Style


 

Onderzijde nieuwe website Jon Karelse Hair & Style


 
Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met mobiele groet,
Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>