Nadat de website van het vakantiehuisje Coby’s Hoffie eerder dit jaar live ging werd ons gevraagd of wij een online reserveer- en boekingssysteem konden realiseren. Op basis van de wensen van Coby’s Hoffie hebben we een geautomatiseerd reserveer- en boekingssysteem ontwikkeld dat nu live is, zie www.cobyshoffie.nl/reserveren.
Via de online kalender kan je zien wanneer het vakantiehuis beschikbaar is. Als je een reservering doet op een reeds gereserveerde dag, dan geeft het systeem aan dat de boeking niet mogelijk is en aangepast moet worden.
Zodra de reservering is ingezonden ontvang je daar een bevestiging van. Coby’s Hoffie ontvangt zelf ook een e-mail met de melding van een nieuwe reservering. Door in te loggen in het content management systeem kan Coby’s Hoffie de reservering bevestigen. Hier desgewenst automatisch een template e-mail van naar de klant gestuurd worden en er kan additionele informatie aan de template e-mail worden toegevoegd. De reservering kan ook geweigerd worden en hiervan kan eveneens automatisch een template e-mail van gestuurd worden.
Hieronder zie je een screenshot van de kalender op de website van Coby’s Hoffie.

Over Coby’s Hoffie
De volledig gerenoveerde (2013) accommodatie Coby’s Hoffie is gelegen aan de rand van het centrum van Den Burg. Het hoffie is verborgen aan het einde van een pittoresk straatje met een eenvoudig maar volledig gerenoveerd vakantiehuisje. Het huisje is gelegen in een grote tuin vol met boompjes, planten en terrasjes waar u in de zon maar ook prima in de schaduw kunt zitten. U waant zich in uw eigen bos met veel rust. Het huisje is uitstekend geschikt voor senioren.
Binnen vijf minuten wandelt u naar het centrum waar u de leuke winkeltjes en gezellige terrassen vindt, evenals diverse supermarkten.
Over Topshelf Media

Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. Dat doen wij door samen met onze partners (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan Facebook Applicaties, het opzetten van Facebook Pages en het vergroten van het aantal Facebook likes.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op en laat u inspireren!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>