Tijdens de Open Coffee IJsselstein (de 100ste in Nederland) op de zonovergoten woensdagochtend 20 april 2011, mocht ik plaatsnemen op de zeepkist om iets te vertellen over Topshelf Media. Ik was op ’t fietsje gekomen. Vanuit downtown IJsselstein naar Jachthaven/Restaurant Marnemoende is het prachtig trappen langs de Hollandsche IJssel. Met een kwartiertje was ik op de plaats van bestemming.
Het was prachtig weer en we konden heerlijk buiten op het terras staan. Speciale gast was de burgemeester van IJsselstein, de heer Patrick van den Brink. Ik ben wel gewend om voor groepen te staan, want ik verzorg social media workshops. Toch was de zeepkist wat glibberig vandaag. Noem het de vorm van de dag. Mijn oproep om een visitekaartje bij mij in te leveren met de kans op een speedcourse Social Media van een uur leverde de nodige kaartjes op. Één van de organisatoren van de Open Coffee IJsselstein, Manuela Koelemij, trok één van de kaartjes en die was van Robert Landsman, relatiebeheerder bij Monuta.
Social Media speedcourse
Robert Landsman krijgt gedurende een uur tips en tricks van mij m.b.t. de mogelijkheden van sociale netwerken als Twitter, hoe je een LinkedIn-profiel verder kan professionaliseren en snel aan nieuwe contacten kan komen. Hopelijk heeft hij er wat aan. Ongetwijfeld zal ik ook het nodige van Robert opsteken.
Wil je meer weten over wat Social Media en bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Lees ook: Martin Planken wordt de nieuwe burgemeester van Nieuwegein >> Foursquare badges
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>