Power4ICT ICT Bureau Bedrijf Maarssen Utrecht Microsoft Office 365 Bedrijven Netwerkbeheer Systeembeheer ApplicatiebeheerVoor het ICT bureau Power4ICT uit Maarssen (Utrecht) hebben wij recentelijk een nieuwe website mogen realiseren. De bestaande website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Voordat met de ontwikkeling van de website werd aangevangen, voerde Topshelf Media eerst een concurrentie onderzoek uit. Vervolgens werd een onderzoek gestart naar zoektermen/zoekwoorden met het oog op het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Op basis van de uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek en de daaruit getrokken conclusies, werd gestart met het schrijven van teksten voor 20+ pagina’s. De voor zoekmachines geoptimaliseerde teksten werden, nadat deze goedgekeurd waren door Power4ICT, geplaatst op de website die gelijktijdig met de diverse deelopdrachten werd ontwikkelt.

Afbeelding: screenshot homepage website www.power4ict.nl (maart 2017)

Afbeelding: screenshot homepage website www.power4ict.nl (maart 2017)


De website is gebouwd op basis van responsive design technologie, waardoor de website goed wordt getoond, onafhankelijk het apparaat waarop de website wordt bekeken en ongeacht de browser waarin men de website bekijkt. Bovendien is er in samenwerking met de Business Factory, partner van Topshelf Media, een explainer animatie video gerealiseerd, zie hieronder.
Animated Explainer Video
[vc_video link=”https://youtu.be/yDMFoBV1nzI” ratio=”16-9″]
 
Over Power4ICT
Power4ICT is een snel groeiend, full service ICT bedrijf. Eigenaar Dennis van Wankum vertelt het volgende over zijn bedrijf: “Wij hebben met name een sterke positie in de juridische sector. Wij zorgen voor de volledige kantoorautomatisering van middelgrote tot grote MKB bedrijven. Naast het aanleggen en beheren van ICT infrastructuren, zorgen wij ook voor het applicatiebeheer en de beveiliging van netwerken. Zo implementeren wij als Microsoft Silver Partner alle Microsoft diensten, zoals Office 365 en brengen wij onze klanten naar de cloud. Voor onze klanten in de advocatuur zijn wij bovendien de aangewezen implementatiepartner voor het softwareprogramma Cicero Lawpack. Daarmee bieden wij deze sector ook een totaalpakket van ICT diensten aan. Power4ICT heeft alle kennis in huis om de gehele ICT infrastructuur voor een bedrijf te realiseren en te beheren, of delen daarvan. Onze medewerkers zijn gecertificeerde professionals met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weten bedrijven dat zij op een deskundige en persoonlijke manier worden geholpen.”
Check de website www.power4ict.nl voor meer info >