Op het prachtige, bestraatte Romaanse burchtplein in het centrum van Vleuterweide, huist Brasserie Vleuterweide, gevestigd in een bijzonder glazen kadegebouw met verrassende elementen. Wij hebben onderstaande advertentie vormgegeven en de fotografie verzorgt. Onderstaande advertentie komt woensdag 28 maart 2012 in De Brug dus dat blad moet je hebben om de korting te scoren!
Omringd door een groot, zuidelijk terras met olijfbomen bied de Brasserie een fantastische ontmoetingsplaats voor alle leeftijdscategorieën van dit reeds bekroonde stadsdeel en zijn verre omgeving.  Vanaf 09:30 uur tot soms na middernacht kunt u bij de Brasserie terecht voor de beste koffie en patisserie, voor een snelle of uitgebreide lunch, een heerlijke borrel met garnituur of een kleine of uitgebreide maaltijd met verse, duurzame en biologische elementen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de kaart is lekker divers.
Of u nu alleen, samen of met groepen van hun service gebruik wilt maken: hun vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd zeven dagen voor u klaar. Ook in de wijnen en dranken bieden zij een keur aan verrassende producten. Kortom geniet zoals al velen bij hen doen.
Brasserie Vleuterweide heet u graag welkom.

Advertentie Brasserie Vleuterweide


Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>