In mijn vrije tijd organiseer ik fotowedstrijden in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. Ik vind het zelf altijd leuk om vanuit een nieuwe invalshoek naar onderwerpen te kijken. Dat kan elk jaar met de fotowedstrijden. Graag haal ik een uitspraak aan van de Franse intellectueel Marcel Proust, die ik wel toepasselijk vindt:
“De echte ontdekkingsreis bestaat niet in het zoeken naar nieuwe landschappen, maar in het hebben van nieuwe ogen.” Ook al heb ik vijf van de zeven continenten mogen bezoeken, toch blijf ik van mening dat je in je eigen stad en woonomgeving ook op verrassende ontdekkingsreizen kunt gaan.”
Door middel van de fotowedstrijden wil ik deelnemers aan de hand van boeiende thema’s enthousiasmeren om met nieuwe ogen naar hun bestaande omgeving te kijken. De ontdekkingsreis die daarop volgt kan tot verrassende foto’s leiden omdat de stad en omgeving vanuit een nieuw perspectief worden bekeken.
Hieronder kan je de promotievideo voor Fotowedstrijd IJsselstein 2011 checken.

[youtube]x8gASztZneY[/youtube]

Check ook eens de site van Fotowedstrijd IJsselstein >>