Naast dat Mosmans & Lans hun nieuwe website en webshop www.culinariafood.nl hebben laten ontwikkelen door Topshelf Media, hebben zij nu ook het logo laten ontwerpen voor Restaurant Savoureux.

Restaurant Savoureux

De naam van het restaurant op Golfclub De Hoge Kleij luidt vanaf 1 januari 2022: Restaurant Savoureux. Het Franse woord Savoureux betekent: smaakvol. Het eten en drinken dat Mosmans & Lans voorschotelen aan de bezoekers van Savoureux is dan ook bijzonder smaakvol, getuige de menukaarten op de website. Het logo mocht dat representeren. Er is gekozen voor stijlvol zwart, wit met een gouden touch.

Savoureux Restaurant, Golfclub De Hoge Kleij

Over Culinaria Food

Mosmans & Lans is in 2013 begonnen als zelfstandige horeca onderneming en cateraar bij Heeren Sociëteit Amicitia, te Amersfoort.

In de afgelopen jaren is hun idee over gastronomie gegroeid tot een levendige onderneming, met zowel ervaring in de open lucht als binnen, waarbij aangenaam tafelen centraal staat, tot feesten en zelfs grote groepen aan toe.

Ze verzorgen ook hoogwaardige catering. Vraag hen gerust naar de mogelijkheden!

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."
"When you change what you believe is possible, you change what becomes possible."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!