Onze eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op vrijdagochtend 24 mei 2019. Ditmaal hebben wij een bijzondere gastspreker: de doorgewinterde ondernemer Ronald Gans (1957) staat dan op het podium met een Masterclas: “Failures, fuckups en faillissementen: Failliet, in één dag €250.000,- verbrand”

Als ondernemer heeft hij vele ups, maar ook vele downs gekend. Graag wil hij zijn downs met jou delen zodat jij als ondernemer of geïnteresseerde daar jouw lering uit kan trekken. Met zijn brede ondernemingservaring zal hij als speaker zijn fuckups presenteren in de vorm van een lezing of workshop. Als schrijver heeft hij het boek “Failliet, in één dag €250.000,- verbrand” vlak na zijn faillissement geschreven.

Ronald komt spreken over een ondernemerstaboe: hoe voelt het om failliet te gaan. Hij ziet het als zijn missie om failures, fuckups en faillissementen uit de taboesfeer te halen zodat dit beschouwd kan worden als een leermoment voor succes. Ronald zijn presentatie duurt een half uur waarna er voldoende tijd is voor vragen en discussie.

Over Ronald Gans

Ronald Gans (1957) is geboren en getogen in Amsterdam en opgegroeid in Buitenveldert, Amstelveen. Op de Zuidas heeft hij vroeger getennist en gevoetbald en kent hier elke steen. Hij is een echte familieman, 40 jaar getrouwd (met dezelfde vrouw), trotse vader van 3 dochters en opa van 4 kleinkinderen. Ronald komt uit een ondernemers gezin. Ronald heeft meer dan 40 jaar ervaring in retail en mode. Hij heeft veelal eigen ondernemingen gehad, maar ook in loondienst en op interim basis gewerkt. Hij is een ondernemer pur sang.

Zorg ervoor dat je fris en fruitig bent. Dan gaan wij zorgen voor een inspirerende ochtend. Graag tot dan!

Met ondernemende groeten,

Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality
Martin Planken van Topshelf Media

Programma Netwerkbijeenkomst 24 mei 2019

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Ronald Gans
09:30 – 10:30 uur: Masterclass “Failures, fuckups en faillissementen: Failliet, in één dag €250.000,- verbrand” met Ronald Gans
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunch

Netwerkbijeenkomst Utrecht Open Coffee Topshelf Media Martin Planken

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

logo t Veerhuis Nieuwegein

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.

Plan hier jouw route.

Ben je trouwens al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers.

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!