Binnenkort gaat de Social Media Quiz van start. Vind je het ook leuk om je social media kennis te testen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>. Via de eerst volgende nieuwsbrief kan je meedoen aan de quiz.
Penetratiegraad Twitter en LinkedIn is nergens zo hoog als in Nederland

De penetratiegraad van de sociale media Twitter en LinkedIn is nergens zo hoog als in Nederland, aldus de laatste cijfers van comScore. Aan deze koppositie lijkt voorlopig geen einde te komen; de sociale netwerk markt groeit nog steeds in Nederland. Op dit moment is ruim 96 procent van de online populatie actief op sociale netwerken, dat komt neer op bijna 11.5 miljoen gebruikers. Wereldwijd is het gebruik van sociale media sterk toegenomen het afgelopen jaar: bij Twitter steeg het unieke bezoek met 67 procent, bij LinkedIn zelfs 70 procent.
Wil je meer weten over sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn of wil je weten wat YouTube of bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare voor jou kan betekenen? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Lees ook: Martin Planken wordt de nieuwe burgemeester van Nieuwegein >> Foursquare badges
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>