Op 10 december 2010 sta ik op de planken bij de Stichting Welzijn Nieuwegein voor een workshop Social Media tijdens het Vrijwilligerscafé voor het kader/ bestuurlijk niveau van vrijwilligersorganisaties in Nieuwegein.
Tijdens deze introductieworkshop breng ik de eerste stappen onder de aandacht voor het ontwikkelen van een social media strategie voor organisaties. Hierbij komen enerzijds Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn aan de orde en anderzijds zaken als e-mail– en zoekmachinemarketing om de pr- en mvo-doelstellingen te realiseren. Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen in mijn artikel over social media en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als u meer wilt weten over de inzet van social media marketing voor uw organisatie, dan kom ik graag bij u langs. U kunt ook naar mij toekomen: de koffie is bruin!
Met sociale groet!
Martin Planken