Gisteravond, 11 april 2011, zijn mijn Social Media Workshops van start gegaan in het Cals College Nieuwegein. De eerste feedback is positief! Bijvoorbeeld: “Dat was gisteren een prima avond!” en “Jouw workshop Social Media vanavond gevolgd. Erg leerzaam en boeiend. Ik kijk uit naar volgende week.” Morgenavond start de tweede workshop. Het cursuslokaal met 20 pc’s voldoet prima. Laptop mee, beamer d’r aan koppelen, boksen met subwoofer aansluiten en lift-off! De groep van 20 cursisten op de maandag bestaat voor zeker de helft uit ondernemers uit verschillende branches zoals het vastgoed, een eigenaar van een rijschool, een dame die binnen een artsenvereniging een social media strategie gaat ontwikkelen en een account manager van Rabobank Utrecht e.o.

Inhoud workshop Social Media
Gedurende de workshop geef ik inzicht in de (r)evolutie en het gebruik van sociale media. De nu volgeboekte workshops worden op drie maandag- en woensdagavonden in het Cals College gegeven, te weten 11/13 en 18/20 april en 9/11 mei, van 19.15 tot 21.45 uur. Bent u een startende of reeds gestarte social media gebruiker, bezig met het up-and-running krijgen van uw social media accounts? Of bent u al met social media bezig, maar wilt u nu de eerste serieuze stappen ondernemen en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn? Dan is deze workshop zeker iets voor u. In het najaar wordt deze wederom i.s.m. de SVUN georganiseerd.

Het ontwikkelen van social media profielen en communicatie via sociale netwerken als Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn staat centraal. U krijgt eveneens inzicht in de manieren waarop u Twitter kunt integreren met andere sociale netwerken. Bovendien krijgt u tips en trucs over de wijze waarop het gebruik van social media interessanter wordt en hoe het u tijd gaat opleveren.
Gevraagd en ongevraagd wordt u duidelijk gemaakt hoe u social media in uw specifieke situatie het beste kunt gebruiken. Denk hierbij aan het informeren van volgers zoals vrienden, familie en vrijwilligers maar ook voor uw werk.
Tijdens de cursus schuift ook een medewerker van een maatschappelijke organisatie uit Nieuwegein aan die actief is met social media. Zodoende worden sociale media niet alleen vanuit een persoonlijk maar ook zakelijk én maatschappelijk perspectief belicht. Speciaal voor de cursus heeft Topshelf Media ® een online Social Media Quiz ontwikkeld van 40 vragen. De cursist met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met een Topshelf Media ® Award, een privé consult en een digitale verrassing!
Wil je meer weten over de workshop of bijvoorbeeld een in-company workshop organiseren? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>