Onze opdrachtgever Kapsalon van Loo vroeg ons in de lente van 2016 om mee te denken hoe het mogelijk zou kunnen worden dat zij net als in 2015 ook in 2016 de winnaar zouden kunnen worden in de gemeente Gorinchem en de provincie Zuid-Holland tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing 2016. Aan ons de schone taak om de klanten van de salon op een creatieve manier te activeren om hun stem uit te brengen en om een hoge beoordeling te geven. De concurrentie was groter dan in 2015. Zou het lukken?
Award uitreiking
Nadat de salon de winnaar was geworden in de gemeente Gorinchem, werd Kapsalon van Loo uitgenodigd voor de Award uitreiking. Zij maakten bovendien kans om eerste te worden in de provincie Zuid-Holland. En ja hoor! Kapsalon van Loo won in 2016 wederom de Kapsalon van het jaar verkiezing in de provincie Zuid-Holland. De combinatie van de vele stemmen en de hoge waarderingen leverde net als in 2015 beide titels op. Ook in 2016 eindigden zij landelijk zelfs op de tweede plaats.
Facebook Advertentie Campagne met Video realiseren
Zo’n schitterende prestatie als eerste worden van alle kapsalons in de gemeente Gorinchem en zelfs de hele provincie Zuid-Holland, mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. Aan Topshelf Media allereerst de taak om een video te maken van de Award uitreiking waar de salon hun prijs of prijzen in ontvangst zouden nemen. De video is onderaan deze pagina te zien. Vervolgens hebben wij die video geüpload naar de Facebook pagina van Van Loo. Daarna hebben wij een Facebook advertentie campagne opgezet waardoor de video ruim 20.000 keer bekeken is en het bericht meer dan 25.000 personen heeft bereikt in de regio Gorinchem, de vestigingsplaats van Kapsalon van Loo.
Video voor Kapsalon van Loo, winnaar van de Kapsalon van het jaar verkiezing provincie Zuid-Holland 2015 en 2016
Bekijk de mede door Topshelf Media en de Business Factory geproduceerde video met de felicitaties van acteur/presentator/spreker Dirk Zeelenberg tijdens de feestelijke Award uitreiking bij Corpus Experience.
[vc_video link=”https://youtu.be/oAymjkJYk9g” ratio=”16-9″]
 
Presentator Dirk Zeelenberg praatte de Award uitreiking aan elkaar

Martin Planken van Topshelf Media met Dirk Zeelenberg en Jolanda van Groningen

V.l.n.r.: Martin Planken van Topshelf Media met Dirk Zeelenberg in het midden en Jolanda van Groningen van de Business Factory.