Wij feliciteren de Suikerspinbus met de lancering van hun website! De eigenaar, Geffroy Fleuren, zit vol goede ideeën dus als u een leuke aanvulling voor uw evenement zoekt dan bent u bij de Suikerspinbus aan het goede adres.
De Suikerspinbus is te huur voor al uw feesten en partijen. Ze hebben leuke gadgets en ideeën om van uw evenement één groot feest te maken. Ze denken graag met u mee dus neem gerust contact met ze op!

Over de Suikerspinbus | Suikerspinnen
Eigenaar Geffrey Fleuren over de Suikerspinbus:
Als onze nostalgische Suikerspinbus, de Volkswagen T2 Bus uit 1979, komt voorrijden, dan krijg je spontaan zin in een suikerspin. De Suikerspinbus is uitgerust met de beste machines die er zijn voor de lekkerste suikerspinnen.
Wist je dat de suikerspin in het Engels verschillende namen heeft? In Engeland noemen ze ‘m candy floss. In de Verenigde Staten cotton candy en in Australië fairy floss. Het Franse woord voor suikerspin is barbe à papa (vaders baard) en in het Duits heet die Zuckerwatte (suikerwatten).
Popcorn
Met onze popcornmachines heb je gegarandeerd een knallend feest. Letterlijk en figuurlijk. U kunt onze ultra moderne streetvendor popper popcornmachines voor één of meerdere dagen huren. Dan kunt u zelf de lekkerste en verse popcorn maken.
Wij hebben ook een aanhangwagen die gebaseerd is op de achterzijde van een Volkswagen Kever. Deze aanhangwagen kunnen wij voorzien van een suikerspinmachine of een popcornapparaat. Hiermee haalt u een echte blikvanger en publiekstrekker in huis: ideaal voor promotionele doeleinden.
Wist je dat popcorn reeds duizenden jaren geleden werd ontdekt door Indianen? In een grot in New Mexico (Verenigde Staten) zijn gepofte maïskorrels gevonden van 5000 jaar geleden. In Peru zijn 6700 jaar oude popcornresten aangetroffen. Popcorn smaakt al duizenden jaren lekker!
Limousine
Heeft u altijd al eens in een stijlvolle limousine willen komen voorrijden? Dan is de unieke Chrysler Newport, gebouwd in 1966 in Amerika, écht iets voor u. Door de verlenging is hij ruim 6,20 meter geworden. Daardoor mag hij door het leven gaan als Limo. Wilt u een limousine huren? Wij rollen de rode loper graag voor u uit. Als u wilt rijdt onze chauffeur u stijlvol en veilig van A naar B en weer terug.
Wist je dat de naam Limousine van de Franse streek Limousin komt? De schapenherders die daar leefden hadden lange mantels.
Kermisattracties
Wij hebben ook nostalgische kermisattracties om uw feest mee op te vrolijken. Dat zijn het duikbootspel en vliegbomspel uit de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw. Vroeger waren deze gezelschapsattracties super populair. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Vandaag de dag zijn ze alleen nog maar te vinden op nostalgische kermissen… en bij de Suikerspinbus!
Wist je dat de kermis van oorsprong een jaarmarkt is ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats? Kermis is een verbastering van kerkmis of kerke-misse. Op die dag stroomde het volk samen om de patroonheilige te vereren en om zich te vermaken. In stedelijke gebieden verloor de kermis vaak zijn band met het religieuze feest dat eraan ten grondslag lag, maar in vele dorpen gaan beide nog hand in hand en gaat er op de wijdingsdag een processie uit.
Decor
Voor een sfeervol decor hebben wij een wand van ongeveer 15 meter voor u met daarop oude grachtenpanden. Binnen een handomdraai zet u de wand op. Uw bezoekers wanen zich op de prachtige grachten van Amsterdam.
Contact
Als u meer wilt weten of u wilt een reservering maken, stuur dan een e-mail naar info@suikerspinbus.nl of bel 0624976130.
Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Jon Karelse Hair & Style: Mobiele Website


Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>