Topshelf Media is deze week Media Partner geworden van Kerstmarkt IJsselstein. Als internetbureau met IJsselsteinse roots ondersteunen wij de organisatoren van de Kerstmarkt IJsselstein graag bij het onder de aandacht brengen van dit evenement. Het evenement gaat plaatsvinden van vrijdag 7 t/m zondag 16 december 2012. De organisatoren zijn al volop met de voorbereidingen bezig en het belooft bijzonder te worden. De digitale media die Topshelf Media realiseert zijn onder andere de e-mailnieuwsbrieven en de website www.kerstmarktijsselstein.nl.
Kerstmarkt IJsselstein wordt georganiseerd door Ton Westland, Rik Berkulo en John Broere. Inmiddels zijn vanaf maart 2012 de schouders er onder gezet om Kerstmarkt IJsselstein 2012 tot een groot succes te maken. Zij worden geassisteerd door de ondernemingen De Partyshop, Midden Holland Evenementen en Catering Broere. Het evenemententerrein ligt zeer centraal in de stad IJsselstein (Utrecht) aan de Podiumweg 2, zie Google Maps.

De Grootste Kerstboom ter Wereld staat in IJsselstein


IJsselstein ligt aan de voet van “De Grootste Kerstboom Ter Wereld” (366 meter hoog). Als u met de auto in de buurt van IJsselstein komt dan kan deze dienen als een prachtig baken om de Kerstmarkt te vinden. U kunt ook de tram nemen vanuit Utrecht. Die brengt u in een half uurtje tot op de rode loper van de Kerstmarkt.
Op deze fraaie Kerstmarkt treft u een uitgebreid scala aan standhouders in prachtige verlichte pagodetenten en houten huisjes. De Kerstmarkt wordt sfeervol aangekleed met grote en kleine verlichte kerstbomen en leuke items voor een gezellige sfeer.
U vindt er allerlei mooie kerstspullen, afgewisseld met bijzondere winter(se)kleding, sieraden en cadeaus. Tussendoor kunt u even uitblazen bij een eetkraampje met een heerlijke chocolademelk, een wafel of glühwein.
Ook een reuzenrad, een zweefmolen en de kunstijsbaan mogen niet ontbreken. Toepasselijke etenswaren zijn volop aanwezig en er zullen verschillende leuke Kerst- en eindejaarsproducten worden aangeboden.
Activiteiten
Bijna iedere avond zijn er bijzondere activiteiten zodat het zeker de moeite waard is om vaker de Kerstmarkt te bezoeken. Publiekstrekkers zijn o.a. de ontsteking van De Grootste Kerstboom (als dat in 2012 weer lukt), de truckers-night (versierde vrachtwagens, inclusief Coca-Cola?), Santa-Run (verlichte Kerstmannen-loop), de grote Lampionnenoptocht enz. De toegang is gratis dus. Kom dus gerust de Kerstsfeer proeven.
Feestelijke mogelijkheden
Voor ondernemers en particulieren is het ook mogelijk om een grote feestelijk versierde luxe tent te huren voor de Kerst- en Eindejaarsbijeenkomst of een ander feest, midden op de Kerstmarkt, met volledige inrichting, licht en geluid. Neem daarvoor contact op met de organisatie.
Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) WordPress websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>