ReLinked B.V. heeft opdracht gegeven om een redesign van hun site, www.relinked.nl, te realiseren. Verder verzorgen wij het content management systeem en de hosting via ons hostingnetwerk Certified Hosting. De nieuwe site zal binnen enkele weken gelanceerd worden. ReLinked is een uniek bedrijf dat trainingen geeft voor ondernemers, directeuren en managers die meer uit hun organisatie willen halen.
Relinked trainingen
De trainingen van ReLinked zijn exclusief. Vanuit het contextuele gedachtegoed worden al onze trainingen voor uw organisatie op maat gesneden. De enorme kracht die van de relationele verbinding uitgaat werkt spectaculair in uw organisatie door. Mensen veranderen, niet alleen op de werkvloer, maar ook in hun privéleven. Ze komen niet alleen in hun kracht te staan in hun werksituatie, maar ervaren deze kracht ook in hun privérelaties. In de praktijk blijkt het enorme rendement van deze trainingen. De trainingen zijn niet in de eerste plaats gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden, het ontwikkelen van nieuwe structuren, maar op de werkelijke verandering van mensen in hun verbindingen.
Over ReLinked en het aankomende zeilevent

Zeilklipper ‘Hoop op Zegen’: “ReLinked Events houdt van wind in de zeilen.”

Er is slechts een moment van inzicht nodig om een leven te veranderen. Het laat mensen andere keuzes maken en dit heeft een directe invloed op anderen. Zo kan door een inzicht een groter geheel in beweging komen. ReLinked wil directeuren en managers zo’n inzicht bieden en hen daarmee inspireren een nieuwe koers te varen.
Op 19 september nodigt ReLinked daarom de leiders en inspirators uit Nederland uit om aan boord te komen van het luxe zeiljacht ’Hoop op Zegen’ om daar hun gedachtegoed met de aanwezigen te delen. Tijdens de zeiltocht introduceren zij de aanpak die ze ontwikkeld hebben op basis van het contextuele gedachtengoed, in Nederland gebracht door professor Nagy. Het zal draaien om een nieuwe dimensie van elkaar ontmoeten en het effect van de verbinding die daarbij tot stand komt. Hun toepassing van dit gedachtengoed in het zakenleven is uniek en zij weten hiermee organisaties in beweging te krijgen.
Heeft u interesse? Laat het ReLinked dan even weten via info@relinked.nl.
Wellicht sturen zij u dan de officiële instapkaart waarmee u tussen 9:30 en 10:15 uur aan boord kunt stappen. Er wordt vertrokken vanaf Zeilcharter Hoeksche Waard te Numansdorp.
Voor meer informatie, zie:
www.relinkedevents.nl
LinkedIn profiel ReLinked BV
Twitter @ReLinkedEvents
Meer weten over webdevelopment, e-mailnieuwsbrieven of sociale media? Vul het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m.
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter >” href=”http://www.twitter.com/Topshelf_Media” target=”_blank”>@Topshelf_Media
>” href=”http://goo.gl/Ywe4n” target=”_blank”>Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>