Neudeflat, bezien vanaf de Neude, naast voormalig postkantoor. Foto: Panoramia.com CC2.0

Neudeflat, bezien vanaf de Neude, naast voormalig postkantoor. Foto: Panoramia.com CC2.0


Op 11-11-11 om 11:11:11 uur wordt de Topshelf Media ® Academy opgericht. De feestelijke lancering vindt plaats op de bovenste, 16e verdieping van de ‘Neudeflat’, aan de Neude in hartje Utrecht.
Ter gelegenheid van de feestelijke lancering stel ik kosteloos 11 social media workshops ter beschikking van 90 minuten. De workshop vindt direct na de lancering plaats, op de top van de Neudeflat, met uitzicht over Utrecht en omgeving dus vergeet je camera niet. Ik zorg voor de lunch. De lancering wordt gefilmd door Topshelf Media TV dus zorg dat je haar goed zit!
Ga met Topshelf Media ® naar de top !
Om voor één van de 11 social media workshops in aanmerking te komen stuur je een tweet met de onderwerpregel:
‘ Ik wil kans maken op de gratis #socialmedia #workshop ter gelegenheid van de lancering van de #Topshelf #Media #Academy @Topshelf_Media
Wij monitoren alle tweets met de twitternaam @Topshelf_Media. Uit alle tweets worden 11 winnaars geloot.
Wellicht tot vrijdag 11 november 2011 om 11:11:11 uur op de top van de Neudeflat ! Met dank aan Jo de Viet, directeur Stadspromotie Utrecht.
Topshelf Media ® Academy
Neudeflat, Noordwestpanorama vanaf de Domtoren. Foto: Panoramia.com CC2.0

Neudeflat, Noordwestpanorama vanaf de Domtoren. Foto: Panoramia.com CC2.0


Topshelf Media AcademyTopshelf Media heeft het medialandschap de afgelopen jaren zien veranderen. Dit vereiste dat ondernemers een nieuwe manier moesten vinden om effectief online met hun klanten en partners te blijven communiceren. De komst van Social Media is daar een goed voorbeeld van. Persoonlijk ben ik, Martin Planken (eigenaar), sinds 1995 actief op sociale netwerken, nog voord dat de term social media marketing bestond.
Sociale netwerken hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn zijn niet meer weg te denken in het huidige digitale tijdperk. In 2009 begon Topshelf Media bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun Social Media strategie en de implementatie van Social Media Marketing campagnes. In 2010 begonnen wij met het verzorgen van Social Media workshops en trainingen. Sindsdien hebben wij de Social Media Marketing voor uiteenlopende organisaties verzorgd. Zowel profit als non-profit. Denk aan werving- en selectiebureau’s, evenementenorganisaties, ondernemersverenigingen, het kader/bestuur van maatschappelijke organisaties en voor groepen MBO/HBO studenten.
Wilt u meer weten over sociale media als Facebook, Twitter, Hyves en LinkedIn of wilt u weten wat YouTube of bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare voor uw organisatie kan betekenen? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >>@Topshelf_Media
>>Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>