Nieuwe servers en snellere websites

De afgelopen weken hebben wij alle websites en webshops gemigreerd naar nieuwe servers in een nieuw datacenter. Met de ontwikkelingen in dit huidige IT tijdperk die elkaar in rap tempo opvolgen, is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Door het verhuizen van alle sites en shops hebben wij weer een grote stap gezet met betrekking tot de verdere professionalisering van de webhosting en het beheer van alle websites en webshops die wij hosten.

Topshelf Media Webhosting Websites Webshops

Fotocredits: Freepik

Het belangrijkste voor onze klanten is om te weten dat hun website een stuk sneller is geworden. Snelheid is één van de variabelen waarop Google beoordeeld of jouw website hoog in de zoekmachine wordt getoond. Met een snelle website kun je een voordeel hebben op jouw concurrenten.

Verbeterde backup strategie websites en webshops

Verder bieden wij nu aan om tot 60 dagen een backup terug te zetten van websites en webshops. Ook maken wij nu per dag meer backups dan voorheen. Verder bieden wij voor klanten die een webshop hebben met hoge dagelijkse volumes.

De backups worden op twee verschillende locaties opgeslagen in beveiligde datacenters. Aan de verbeteringen zitten voor onze klanten geen extra kosten.

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!