In samenwerking met het cursusorganisatie ‘Kursus Project IJsselstein‘ (KPIJ) organiseert Topshelf Media een social media cursus. Sociale netwerken hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn zijn niet meer weg te denken in het huidige digitale tijdperk. Door middel van presentaties en video’s maakt u tijdens deze interactieve workshop nader kennis met deze nieuwe media.

Het KPIJ team zat klaar om alle inschrijvingen voor de Social Media Cursus op te nemen 😉


Social Media & Internet Marketing Specialist Martin Planken (al zeg ik ’t zelf), geeft inzicht in de (r)evolutie en het gebruik van sociale media. Bent u een startende of reeds gestarte social media gebruiker, bezig met het up-and-running krijgen van uw social media accounts? Of bent u al met social media bezig, maar wilt u nu de eerste serieuze stappen ondernemen en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn? Schrijft u zich dan nu in voor deze workshop. Het ontwikkelen van social media profielen en communicatie via sociale netwerken als Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn staat centraal.
U krijgt eveneens inzicht in de manieren waarop u Twitter kunt integreren met andere sociale netwerken. Bovendien krijgt u tips en trucs over de wijze waarop het gebruik van sociale media interessanter wordt en hoe het u tijd gaat opleveren. Gevraagd en ongevraagd wordt u duidelijk gemaakt hoe u social media in uw specifieke situatie het beste kunt gebruiken. Denk hierbij aan het informeren van volgers zoals vrienden, familie en vrijwilligers maar ook voor uw werk.
Speciaal voor de cursus heeft de docent een online Social Media Quiz ontwikkelt van 40 vragen. De cursist met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met een Topshelf Media ® Award.
Indeling Social Media Cursus
1e avond: Helikoptervlucht >> de (R)evolutie van Sociale Media: wat kan het voor U opleveren?!
2e avond: Online communicatie van de toekomst Twitter, Hyves, Facebook & nieuwe media ontwikkelingen
3e avond: Twitter, Facebook en Hyves update + LinkedIn: professioneel sociaal netwerk + Social Media Quiz
Wil je meer weten over sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn of wil je weten wat YouTube of bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare voor u kan betekenen? Geef ons dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Lees ook: Topshelf Media wordt sponsor van het Rabo hardloop- en wandelfestijn ‘IJsselstein ontmoet Montfoort’ >>
Lees ook: Martin Planken wordt de nieuwe burgemeester van Nieuwegein >>
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>