Op zaterdag 22 januari 2011 schuif ik, Martin Planken, oprichter/directeur van Topshelf Media, tijdens de Open Dag van Business School Notenboom in Hilversum als gast aan bij de presentator van het infocafé. Tijdens de gesprekken aan de tafel horen studenten en ouders alles wat je met de Notenboom opleidingen kunt bereiken.
Werkgevers vertellen waarom zij de Business School Notenboom afgestudeerden waarderen. Studenten komen aan het woord over hun studie-ervaringen aan Business School Notenboom. En, misschien wel het belangrijkst: je hoort hoe het persoonlijk gerichte kwaliteitsonderwijs erin resulteert dat je als student een ondernemende professional wordt. Dat is precies wat er in hun toekomstige carrière van ze wordt verwacht.
Update 22-01-2011: Foto hieronder van het infocafé

Martin Planken, rechts aan tafel, te gast bij infocafé Business School Notenboom te Hilversum


Hilversum is het levendige middelpunt van het Gooi en het Nederlandse centrum van radio, televisie en (nieuwe) media. De stad met 80.000 inwoners combineert de ontspannen sfeer van een dorp met de levendige allure van een stad, met cafés, restaurants en terrassen in overvloed.
Internet & Social Media Marketing Workshops voor MBO & HBO opleidingen
Voor alle drie de vestigingen van Business School Notenboom in Nederland, te weten Hilversum, Eindhoven en Maastricht verzorgt Topshelf Media de Internet & Social Media Marketing workshops. Studenten krijgen een goed beeld van de mogelijkheden die het internet biedt en kunnen de opgedane kennis direct in de praktijk brengen tijdens de interactieve workshop. Onderwerpen als Social Media Marketing, Webdesign & Usability, Internet Marketing, Zoekmachine Optimalisatie en Bloggen passeren de revue.
Wilt u meer weten over de workshop? Geef ons dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld ons Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met ondernemende groet,
Martin Planken
Internet Ondernemer