De studenten die onze workshop vandaag in Eindhoven volgden beoordeelden die gemiddeld met het cijfer 8,6. Onze Social Media Tour brengt ons naar de drie vestigingen van Business School Notenboom, te weten Eindhoven, Maastricht en Hilversum. De studenten kregen gedurende de twee uur durende, interactieve workshop, een goed beeld van de mogelijkheden die het internet biedt.
Enkele reacties van de studenten waren:
1) “Prima workshop!”
2) “Leuke workshop”
3) “Ik vond dat hij het leuk presenteerde en ook aandacht had voor de leerlingen”
4) “Gewoon goed”
5) “Kei goew!!!”
6) “Zeer mooie presentatie en workshop”
Tijdens de workshop komen diverse video’s langs, worden er een paar oefeningen gedaan (het is tenslotte een workshop) en doen de studenten één van onze online social media quizzen om te testen wat ze van de workshop onthouden hebben.

Onderwerpen die aan bod kwamen waren: Webdesign en Usability, Content Management, Internet Marketing & E-mail Marketing, Social Media Marketing en Bloggen.
Na afloop van de workshop moesten de studenten in opdracht van Notenboom een enquête invullen. Dit om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de kwaliteit van de verschillende onderdelen van de workshop.
De vragen waren:
1) Sprak het onderwerp je aan?
2) Vond je de voordracht/informatie duidelijk geformuleerd?
3) Sluit de inhoud aan op je opleiding?
4) Vond je de spreker/trainer inspirerend?
5) Zou je deze spreker opnieuw willen horen?
Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>