Tijdens de Beursvloer Nieuwegein 2010 die op 18 november 2010 plaatsvond, heeft Topshelf Media een Zoekmachine Marketing deal mogen sluiten met de stichting Volksuniversiteit Nieuwegein. Martin Planken, eigenaar van Topshelf Media: “Wij gaan een workshop organiseren waarmee de vrijwilligers de website beter vindbaar kunnen maken. Voor de vindbaarheid van een website is het enorm belangrijk dat deze op de juiste manier wordt ontwikkeld en onderhouden. Wij kijken dan ook uit naar het organiseren van de workshop.”

Ben Weelink, voorzitter Stichting Volksuniversiteit Nieuwegein (l) en Martin Planken, eigenaar Topshelf Media


Over stichting Volksuniversiteit Nieuwegein

De volksuniversiteit Nieuwegein organiseert jaarlijks cursussen, workshops en lezingen voor bewoners uit Nieuwegein en regio. De organisatie wordt gerund door een team van vrijwilligers. De cursussen worden gegeven door bezoldigde, gekwalificeerde vakdocenten.
De Volksuniversiteit Nieuwegein stelt zich ten doel aan iedereen, ongeacht de vooropleiding de mogelijkheid te bieden tot vorming, scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het cursusprogramma is breed van opzet en niet diploma gericht.
Voor meer informatie kijkt u op www.svun.nl of neemt u contact op met Martin Planken van Topshelf Media.