Het netwerk van Topshelf Media ® draait op veilige en snelle cloud servers. Onze cloud is ten opzichte van 2010 weer flink doorgegroeid. Onze Virtual Private Servers (VPS’en) hebben twee keer zo veel RAM gekregen zodat de websites van onze klanten sneller zijn worden (en onze site ook natuurlijk).Het netwerk van Topshelf Media ® draait op veilige en snelle cloud servers. Onze cloud is ten opzichte van 2010 weer flink doorgegroeid. Halverwege april zullen onze Virtual Private Servers (VPS'en) twee keer zo veel RAM bevatten zodat de websites van onze klanten sneller worden.
Het RAM-geheugen staat voor Random Access Memory. Dit geheugen is zeer belangrijk voor servers. Hoe hoger en sneller het RAM-geheugen, hoe sneller en stabieler de server doorgaans is.
Google ranking
Google neemt de snelheid van een website mee bij het rankschikken van websites. Het is niet de belangrijkste seo factor (zie zoekmachinemarketing), maar Google moedigt webdesigners wel aan om de laadtijd van een website te optimaliseren. Bij deze!
Wij wensen u een veilige en nóg snellere online business toe!
Wil je meer weten over hoe Certified Hosting van Topshelf Media? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul bijvoorbeeld het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
In samenwerking met de Volksuniversiteit Nieuwegein organiseer ik een social media workshop. De workshop was al snel volgeboekt en de extra workshop nu ook. Wellicht dat als er nog zo’n 10 mensen interesse hebben dan komt er een derde dus neem contact op met de Volksuniversiteit Nieuwegein.
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>