Topshelf Media is sponsor geworden van het Rabo hardloop- en wandelfestijn ‘IJsselstein Ontmoet Montfoort’. De Rabobank is naamgever van het evenement. Na het succes van het ludieke hardloop- en wandelfestijn ‘IJsselstein ontmoet Vianen’ in 2010, geeft organisatie REactive een vervolg op 22 oktober 2011 met ‘IJsselstein ontmoet Montfoort’.
Er wordt tegelijkertijd gestart vanaf de Overtoom in IJsselstein en de Parklaan in Montfoort, waarbij vervolgens naar de andere gemeente gelopen wordt. Degenen die in IJsselstein starten, krijgen een oranje shirt om in te lopen en de starters in Montfoort een blauw shirt. Het is 10 km van de ene naar de andere gemeente, waarbij gefinisht kan worden of gekeerd voor weer 10 km terug, met dus een afstand van 20 km.
Bereid je goed voor en volg een looptraining bij REactive
Ter voorbereiding op dit sportieve evenement, organiseert REactive trainingen vanaf 15 augustus in IJsselstein, Houten en Vianen. Kijk onder ‘Training’ voor meer info en aanmelding.
Inschrijven voor de loop kan via www.ijsselsteinontmoet.nl en op de dag zelf kan er worden ingeschreven in het Fulcotheater in IJsselstein en in de Antoniushof in Montfoort.
De startnummers kunnen op 22 oktober afgehaald worden in de startgemeente. Pouw Vervoer pendelt heen en weer tussen IJsselstein en Montfoort met 2 bussen om supporters te vervoeren en degenen die 10 km gelopen hebben. Er zullen bij de loop ook verschillende hazen zijn die gevolgd kunnen worden met een strak tijdsdoel.
Websites, Webshops, Webapplicaties en Online Marketing
Wil je meer weten over webdevelopment, e-mailnieuwsbrieven of hoe jouw website beter gevonden kan worden? Vul het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel je z.s.m.
Wil je meer weten over sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn of wil je weten wat YouTube of bijvoorbeeld de Location Based Service Foursquare voor jouw organisatie kan betekenen? Geef mij dan s.v.p. een belletje of vul het Bel-Mij-Terug-formulier in >>
Met sociale groet,
Martin Planken
Lees ook: Topshelf Media is Partner geworden van het internationale D-voetbal toernooi de United Jeugd Cup >>
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>