Leuk nieuws: onze opdrachtgever Kapsalon van Loo is 1e geworden in de provincie Zuid-Holland tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing 2016 en landelijk zelfs 2e! Bekijk de mede door ons en de Business Factory geproduceerde video met de felicitaties van acteur/presentator/spreker Dirk Zeelenberg tijdens de feestelijke Award uitreiking bij Corpus Experience. Bekijk de video hieronder.
Kapsalon van Loo heeft in 2016 wederom de Kapsalon van het jaar verkiezing in de gemeente Gorinchem en de provincie Zuid-Holland op hun naam mogen schrijven. De combinatie van de vele stemmen en de hoge waarderingen leverde net als in 2015 beide titels op. Ook dit jaar eindigden zij landelijk zelfs op de tweede plaats.
Gert van Vrouwerff, eigenaar van de salon, is trots op de prijzen: “Dat er wederom massaal op ons is gestemd en dat wij hoge beoordelingen hebben mogen ontvangen, is hartverwarmend. Daar doen we het voor. Ik ben echt trots op ons team en het enthousiasme waarmee alle stylistes dagelijks onze klanten ontvangen. Van elk bezoek proberen wij een beleving te maken. De waardering van onze klanten motiveert het hele team om de prijzen het hele jaar waar te blijven maken.”
De video is embedded op hun website geplaatst, naar hun Facebook pagina geüpload en we hebben een Facebook advertentie campagne opgezet waardoor de video ruim 20.000 keer bekeken is en het bericht meer dan 25.000 personen heeft bereikt in de regio Gorinchem, de vestigingsplaats van Kapsalon van Loo.
Video voor Kapsalon van Loo, winnaar van de Kapsalon van het jaar verkiezing 2015
[vc_video link=”https://youtu.be/oAymjkJYk9g” ratio=”16-9″]
 
Even op de foto met presentator Dirk Zeelenberg

Martin Planken van Topshelf Media met Dirk Zeelenberg en Jolanda van Groningen

V.l.n.r.: Martin Planken van Topshelf Media met Dirk Zeelenberg in het midden en Jolanda van Groningen van de Business Factory.