Het moet niet gekker worden.. er is een YOGA matje gesignaleerd bij ons op kantoor ๐Ÿฅณ๐Ÿ˜œ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Waarom? Nou, sinds twee maanden volg ik 1 tot 2 keer per week een lesje Yoga/Pilates. Toen ik dat in het begin tegen mijn vrienden vertelde… je raadt het al ๐Ÿ˜† Was voorheen zelf ook vooringenomen, dus… ๐Ÿ˜‡ Maar kan het iedereen aanraden. Er is niets vaags aan, behalve de namen van de oefeningen dan ๐Ÿ˜

Zo rol ik zelf regelmatig mijn matje uit voor de zonnegroet en oefeningen als de kameel ๐Ÿซ, de cobra ๐Ÿ‰, de danser ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ, de duif ๐Ÿ•Š, de kaars ๐Ÿ”ฅ, de stoel, de (opwaartse) plank, de kat, de kraanvogel, de krijger, de neerwaartse/opwaartse hond, de omgekeerde boot, de ploeg, de pauw, de sfinx, de slapende zwaan, de sprinkhaan, de tijger en ga zo maar door.

Met ontspannen groet,
Martin Planken

Namastรฉ ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธโค๏ธ

Het nieuwe logo: Dolstra Dance Centre (voorheen Jos Dolstra)

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!

Share This
× Hoe kan ik je helpen?