Het moet niet gekker worden.. er is een YOGA matje gesignaleerd bij ons op kantoor 🥳😜🙌🏼🙇🏻‍♂️🤸🏻‍♀️

Waarom? Nou, sinds twee maanden volg ik 1 tot 2 keer per week een lesje Yoga/Pilates. Toen ik dat in het begin tegen mijn vrienden vertelde… je raadt het al 😆 Was voorheen zelf ook vooringenomen, dus… 😇 Maar kan het iedereen aanraden. Er is niets vaags aan, behalve de namen van de oefeningen dan 😁

Zo rol ik zelf regelmatig mijn matje uit voor de zonnegroet en oefeningen als de kameel 🐫, de cobra 🐉, de danser 🤸🏻‍♀️, de duif 🕊, de kaars 🔥, de stoel, de (opwaartse) plank, de kat, de kraanvogel, de krijger, de neerwaartse/opwaartse hond, de omgekeerde boot, de ploeg, de pauw, de sfinx, de slapende zwaan, de sprinkhaan, de tijger en ga zo maar door.

Met ontspannen groet,
Martin Planken

Namasté 🙇🏻‍♂️❤️

Het nieuwe logo: Dolstra Dance Centre (voorheen Jos Dolstra)

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!