De website van het vakantiehuisje Coby’s Hoffie is live. Wij tekenden voor het webdesign, het content management, de webhosting, back-up diensten en security services.
Over Coby’s Hoffie
De volledig gerenoveerde (2013) accommodatie Coby’s Hoffie is gelegen aan de rand van het centrum van Den Burg. Het hoffie is verborgen aan het einde van een pittoresk straatje met een eenvoudig maar volledig gerenoveerd vakantiehuisje. Het huisje is gelegen in een grote tuin vol met boompjes, planten en terrasjes waar u in de zon maar ook prima in de schaduw kunt zitten. U waant zich in uw eigen bos met veel rust. Het huisje is uitstekend geschikt voor senioren.
Binnen vijf minuten wandelt u naar het centrum waar u de leuke winkeltjes en gezellige terrassen vindt, evenals diverse supermarkten.

Homepage van de website Coby's Hoffie: www.cobyshoffie.nl


Over Topshelf Media

Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met mobiele groet,
Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>