Voor Fotowedstrijd Texel is de website www.fotowedstrijdtexel.nl gebouwd. Via de website kunnen deelnemers hun foto uploaden om mee te doen en kans te maken op eeuwige roem én prachtige prijzen. Alle inzendingen kunnen eenvoudig geëxporteerd worden vanuit het content management systeem, inclusief de n.a.w. gegevens van de deelnemers. Voor de homepage is gekozen voor een gallery/slider met daarin de foto’s van de juryleden, onder andere bestaande uit professionele fotografen, onder voorzitterschap van de burgemeester van Texel, mevrouw Gieskes.
Wij hebben eveneens een account opgezet in ons e-mailnieuwsysteem en dat aan de website gekoppeld. Verder is een Facebook pagina opgezet en geïntegreerd in de website. Beheerders van de website kunnen deze eenvoudig zelf beheren via het content management systeem. Hiermee kunnen zij niet alleen teksten en afbeeldingen plaatsen of wijzigen maar ook zelf nieuwe pagina’s aanmaken en deze indelen zoals gewenst.
Homepage


Voor de website, zie www.fotowedstrijdtexel.nl.
Over Topshelf Media ®

Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan goed vindbare (responsive) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en e-mailnieuwsbrieven.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.