Vandaag is de website gelanceerd van Fibreglass International. De website zal de komende periode worden uitgebreid met aanvullende informatie. Nederland is één van de weinige landen in Europa waar daadwerkelijk glasvezel tot aan de woning (Fibre-to-the-Home: FTTH) wordt aangelegd. Sinds 2009 groeit het aantal huishoudens waar glasvezel tot aan de voordeur is aangelegd (‘homes passed’) met tientallen procenten per jaar.
Fibreglass International
Als u een partner zoekt voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van hoogwaardige glasvezelnetwerken, dan kunt u rekenen op Fibreglass International. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Afspraak is afspraak.

Fibreglass International: uw partner voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van glasvezelnetwerken.


Glasvezelkabel: Fibreglass International


Glasvezel is razendsnel, uiterst betrouwbaar en biedt overal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Ten opzichte van een kopernetwerk biedt een netwerk van glasvezel vele voordelen.
De opkomst van nieuwe applicaties en diensten over internet vraagt om een netwerk dat klaar is voor de toekomst. Hiermee kunnen bedrijven hun continuïteit op de lange termijn waarborgen en kunnen consumenten gebruik maken van nieuwe diensten waarvoor hoge snelheden nodig zijn.
Triple-play
Over een FTTH-verbinding kunnen, net als over ADSL- en Coaxnetwerken, meerdere diensten geleverd worden. Vaak gebeurt dit in de vorm van triple-play: internet, (digitale) televisie, radio en digitale telefonie (VOIP). Losse internet-, telefonie- of radio- en televisie-abonnementen zijn bij de meeste providers ook mogelijk.
Open netwerk
Het radio- en televisieaanbod via FTTH is vergelijkbaar met het aanbod van de kabelbedrijven. De grote kracht van FTTH is dat het een open netwerk is: elke aanbieder kan zijn diensten aanbieden. Dit in tegenstelling tot de kabelaanbieders die een monopoliepositie hebben. In de meeste FTTH-projecten is er een keuze uit meerdere aanbieders. Met “diensten” en “aanbieders” worden dan aanbieders van de diensten telefonie, televisie en internet-toegang bedoeld. Met diensten worden voornamelijk lokale projecten bedoeld die binnen het lokale netwerk worden aangeboden. Gebruikers van andere plaatsen hebben daardoor geen toegang tot deze informatie. Het grote voordeel is dat hoge bandbreedte vragende diensten (bijv. HDTV-verslag van een lokale voetbalwedstrijd) niet de backbone naar het internet extra belasten.
Wil je weten wat Topshelf Media kan betekenen voor u? Denk aan het bouwen van websites, webshops en webapplicaties. Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>