Als je het nog niet wist: ik ben begeleider bij Stichting Jong Ondernemen.Voor het tweede opeenvolgende jaar begeleid ik een studentenbedrijf. Vorig schooljaar was dat aan Business School Notenboom in Hilversum. Dit schooljaar begeleid ik studentenbedrijf Beamit | The Working Factory. Een enthousiaste groep studenten die studeren aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Op de foto hieronder staan de elf dames die het bedrijf vormen.
Begin januari 2012 zal hun website de lucht in gaan. Ik heb ook een account aangemaakt voor hun e-nieuwsbrief. Daarmee gaan zij de aandeelhouders en overige betrokkenen op de hoogte houden. Geïnteresseerden kunnen zich t.z.t. via de website inschrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Studentenbedrijf BEAMIT van het Grafisch Lyceum Utrecht met 'elftal begeleider' Martin Planken in het midden.
Studentenbedrijf BEAMIT van het Grafisch Lyceum Utrecht met ‘elftal begeleider’ Martin Planken in het midden.

Over Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een ideële, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting is opgericht in 1990 op initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de NOvAA.
‘Learning by doing’
Leerlingen en studenten ontwikkelen ondernemersvaardigheden door ‘learning by doing’. Naast een kleine kern van vaste medewerkers, bestaat de stichting uit vrijwilligers die de maatschappelijke doelstelling ondersteunen.
Jong Ondernemen en de overheid
De Ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben het ontwikkelen van ondernemerschap via het onderwijs tot speerpunt gekozen. De programma’s van Jong Ondernemen zijn door de Ministeries als ‘good practices’ gewaardeerd.
Wilt u weten wat Topshelf Media voor uw bedrijf kan betekenen? Denk aan het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatie. Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>