De website van Klaver 4 Inkoop is live. De website inclusief aanvullende diensten is tot stand gekomen op basis van constructief overleg en na zorgvuldige overwegingen van directeur Maria Mandjes. De zorgvuldigheid die zij in haar eigen organisatie voorstaat heeft ook de nodige vruchten afgeworpen tijdens de realisatie van het webdesign, het inrichten van het content management en de implementatie van de back-up diensten en security services.
Mandjes is ruim 20 jaar werkzaam binnen het inkoop vak. Ooit gestart als assistent inkoper en vervolgens doorgegroeid naar ervaren senior inkoper. In 2008 besloot zij om haar eigen bedrijf, Klaver 4 Inkoop advies, te starten. Haar werkervaring heeft zij opgedaan bij bedrijven als B/E Aerospace, Royal Inventum, NS en talrijke andere opdrachtgevers waaronder de Nederlandse Zorgautoriteit, Transavia, Stork en FrieslandCampina. Haar kennis ligt voornamelijk op inkooppakketten, ICT/Outsourcing, Telecom, Marketing, HR (inhuur externen/consultancy) en Facilitaire diensten.
Zij vindt het leuk om contacten te hebben met diverse lagen binnen een organisatie om zodoende zaken en processen te optimaliseren. Diversiteit en uitdaging ziet zij graag terug in een opdracht. Hierbij kan zij goed luisteren naar de wensen van de interne klant, zaken afstemmen en helderheid brengen over doelen en verwachtingen. Daarnaast is zij een uitstekend onderhandelaar met externe leveranciers. Gezamenlijk een project oppakken en succesvol afronden is haar passie.

Homepage van de website www.klaver4inkoop.nl