Vandaag is de website van Magasin de Brocante Live gegaan! Wij kregen de opdracht een design te maken voor de site, een content management systeem te leveren en om de site te hosten. Met behulp van het cms kan de website eenvoudig zelf onderhouden worden. Zo kan een nieuw product aan de website worden toegevoegd dat aan één van de vier categorieën wordt toegewezen waarna dit product automatisch in die categorie wordt geplaatst.

De website magasindebrocante.nl is Live!


Over Magasin de Brocante
Magasin de Brocante is een eigentijdse brocante (web)winkel met een passie voor het verleden. Brocant en Antiek, op een liefdevolle manier aangevuld met curiosa, spiegels en emaille en blik. Snuffel rustig rond. Hier is voor een ieder wat leuks te vinden. Corry is altijd op zoek voor u naar de mooiste brocante en antieke voorwerpen uit o.a. Frankrijk en België. Het is dus zeker de moeite waard om met enige regelmaat hun (web)winkel te bezoeken.
Wil je weten wat Topshelf Media kan betekenen voor u op het gebied van het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatie. Ook voor strakke digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>