PSA-professional ziet zichzelf als een persoonlijke, betrouwbare, flexibele en makkelijk te benaderen marktleider die verkoopondersteuning levert. Waarbij de focus ligt op het zich eigen maken van de materie en op het maken van relevante verkoopafspraken voor de opdrachtgever. PSA-professional houdt deze service bereikbaar voor en stelt deze optimaal beschikbaar aan de tevreden opdrachtgever.

Ontspannen verkopen

PSA-professional levert actieve verkoopondersteuning in de vorm van een onafhankelijke Personal Sales Assistant (PSA). PSA-professional bereidt de daadwerkelijke verkoopafspraak voor. PSA-professional zorgt voor een aantrekkelijke en gezonde verhouding tussen de kosten van een PSA en het maken van kwalitatief hoogwaardige verkoopafspraken voor de opdrachtgever.

Voor PSA hebben we een nieuwe website ontwikkeld die niet alleen geoptimaliseerd is voor weergave op alle devices, zoals mobiel, tablets, laptops en desktops maar die ook een vriendelijke user interface heeft.

De samenwerking met PSA was super relaxed. Mooi team hebben ze. In het bijzonder bedank ik algemeen directeur Boudewijn Happé voor de prettige, constructieve en uitermate relaxte manier van samenwerken.

Personal Sales Assistants DATA collectief Topshelf Media Boudewijn Happé

Bedankt voor je interesse. Als je iets wilt delen, tips of suggesties hebt met betrekking tot bovenstaande, laat 't mij weten!

Met ondernemende groeten,

Martin H.C. Planken, BCom, NIMA-B
Internet Ondernemer
Oprichter / algemeen directeur Topshelf Media

"Your hungry, driven and creative marketing partner."
"Knowledge brings you from A to B. Imagination brings you everywhere."

Zullen We Beginnen?

Laten We Samen Verder Aan Jouw Bedrijf Gaan Bouwen!