De website van Sam Sam IJsselstein is gelanceerd. Sam Sam is een project van de gemeente IJsselstein. Het doel van Sam Sam IJsselstein is om mensen met een uitkering van de gemeente te begeleiden naar betaald werk. Dit kan door computervaardigheden op te doen, de Nederlandse taal te verbeteren of maatschappelijk zinvolle activiteiten te verrichten.
Over de website
Voor Sam Sam IJsselstein hebben wij een website mogen ontwikkelen inclusief een content management systeem waarmee de website door de opdrachtgever zelf onderhouden kan worden. De website is voorzien van een fotogallery bovenaan de website waar diverse foto’s elkaar afwisselen. Wij mochten ook een activiteitenmodule ontwikkelen. Hiermee kunnen nieuwe activiteiten worden toegevoegd aan de website, gerangschikt per dag en tijdstip. Per activiteit kan extra informatie worden worden weergegeven dat via een dropdown functie wordt weergegeven. De website wordt gehost op onze eigen snelle en veilige cloudservers.

Website van Sam Sam IJsselstein


 
Meer over Sam Sam IJsselstein
Het bijzondere aan het project is dat mensen met een uitkering andere mensen met een uitkering helpen en begeleiden.
Dit kan op twee manieren:
• Deelnemen aan activiteiten (bijvoorbeeld computerles, naailes, taalvaardigheid, wandelen met ouderen);
• Werken op een participatieplaats met behoud van uitkering (bijvoorbeeld op een school of een zorgcentrum)
Wilt u weten wat Topshelf Media voor uw organisatie kan betekenen? Denk aan het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop of webapplicatie. Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en ik bel u z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>