Kerstmarkt IJsselsteinDe website www.KerstmarktIJsselstein.nl is gelanceerd. In IJsselstein zal een grote Kerstmarkt gehouden worden en wel van 9 t/m 18 december 2011. Deze vindt plaats op evenemententerrein Het Podium, aan de Podiumweg, midden in IJsselstein. De Kerstmarkt is vrijwel “onder” De Grootste Kerstboom Ter Wereld (366 meter hoog!) gesitueerd. “Als internetbureau met IJsselsteinse roots is Topshelf Media er trots op dat we de website www.KerstmarktIJsselstein.nl mogen bouwen”, aldus eigenaar Martin Planken.
Op een terrein dat wordt omgebouwd in prachtige kerstsfeer, met grote en kleine verlichte kerstbomen en andere versieringen, zullen fraaie stands worden ondergebracht in mooi verlichte tenten en huisjes.
Gestreefd wordt naar een Hollandse sfeer waar het gezellig gemaakt wordt met kerstmuziek en activiteiten als een reuzenrad, een zweefmolen en een ijsbaan. Ook de levende Kerststal ontbreekt niet. U vindt er allerlei mooie kerstspullen, afgewisseld met bijzondere winter(se)kleding, sieraden en cadeaus. Tussendoor kunt u even uitblazen bij een eetkraampje met een heerlijke chocolademelk, een wafel of glühwein.
Kerstmarkt IJsselstein
Regelmatig zijn er activiteiten, zowel sportieve als culturele, die de gezelligheid verhogen. Dus vaker deze Kerstmarkt bezoeken, is zeker de moeite waard. Zeker ook omdat de toegang gratis is!
Wil je meer weten over de diensten van Topshelf Media zoals het bouwen van websites, webshops en webapplicaties? Ook voor mooie digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en social media marketing bent u bij ons in goede handen. Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel u z.s.m. terug.
Met een vroege Kerstgroet (19 oktober 2011),
Martin Planken
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>