Tijdens de Open Dag van de Volksuniversiteit Nieuwegein, op zaterdag 27 augustus 2011, was mevrouw Helen van den Berg, wethouder van Onderwijs in Nieuwegein, overigens samen met haar dochter, aanwezig bij de Open Dag van Volksuniversiteit Nieuwegein. Zij was zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen van de organisatie en ging uitgebreid in gesprek met de mensen die zich achter de schermen inspannen om alles in goede banen te leiden. Daar bleef het niet bij want samen met haar dochter zorgde zij ervoor dat er goed voor de inwendige mens werd gezorgd, onder andere door broodjes te smeren.
In gesprek met Topshelf Media
Wethouder Van den Berg ging eveneens in gesprek met aanwezige docenten, zoals de social media & internet marketing specialist Martin Planken van internetbureau Topshelf Media. Wethouder Van den Berg stelde zich op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van sociale netwerken.
Planken: “Sociale netwerken hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn zijn niet meer weg te denken in het huidige digitale tijdperk. Door middel van presentaties en video’s krijgen de cursisten inzicht in de (r)evolutie en het gebruik van sociale media. Zij maken bovendien nader kennis met diverse nieuwe media. Speciaal voor de cursus heb ik een online Social Media Quiz ontwikkelt van 40 vragen. De cursist met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met een heuse Topshelf Media ® Award.”

Wethouder Van den Berg + dochter en social media & internet marketing specialist Martin Planken van internetbureau Topshelf Media. Foto: Michael Simonse


Door middel van presentaties en video’s krijgen de cursisten inzicht in de (r)evolutie en het gebruik van sociale media. Zij maken bovendien nader kennis met diverse nieuwe media. Speciaal voor de cursus heb ik een online Social Media Quiz ontwikkelt van 40 vragen. De cursist met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met een heuse Topshelf Media ® Award.” Voor meer informatie, zie de website van Volksuniversiteit Nieuwegein: www.svun.nl.
Volg ons op Twitter @Topshelf_Media
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>