Er is iets moois geboren. Iets unieks. Iets dat uit een toevalligheid is ontstaan, maar met de tijd bleek “het zo te moeten zijn”. Eigenlijk net zoals de meeste partner relaties… De Blécourt en Artiflex groep zijn een strategische samenwerking aangegaan en vieren dit met een Beach Event, genaamd: “Iets Moois Geboren”, zie www.ietsmooisgeboren.nl. Deze site is vandaag live gegaan.
Topshelf Media feliciteert beide bedrijven met hun samenwerking en uiteraard kijken wij uit naar het feest in juli bij strandpaviljoen DUNA in Bloemendaal aan Zee!

De website www.ietsmooisgeboren.nl is vandaag live gegaan. Topshelf Media feliciteert De Blécourt en Artiflex groep van harte met de samenwerking.

De website www.ietsmooisgeboren.nl is vandaag live gegaan. Topshelf Media feliciteert De Blécourt en Artiflex groep van harte met de samenwerking.


Flyer / Uitnodiging Beach Event
Naast de realisatie van de website hebben wij de uitnodiging vormgegeven, zie hieronder:
Beach Event "Iets Moois Geboren"

Flyer Beach Event "Iets Moois Geboren"


Over Topshelf Media
Topshelf Media ® zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen wij door samen met onze klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.
Bij de digitale media die wij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van Facebook Pages en E-mailnieuwsbrieven. Bovendien helpen wij onze klanten bij het opzetten en doorontwikkelen van hun Social Media accounts en het creëren van een positie binnen het Social Media landschap.
“Kennis brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken!”
Neem contact met ons op!
Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en wij bellen u op het door u gewenste moment terug.
Met mobiele groet,
Topshelf Media
Martin Planken,
Chief Engagement Officer

Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>