Voor Smoking Art Gadgets, de fysieke winkel in Utrecht die e-sigaretten en aanverwante artikelen verkoopt, mét en zonder nicotine, hebben wij een nieuwe WordPress website en WooCommerce webshop mogen ontwikkelen die in juni 2017 live is gegaan.
smoking-art-gadgets-logo
WooCommerce-Webshop
Bij Smoking Art Gadgets vind je de best mogelijke selectie elektrische sigaretten en e-liquids om gratis uit te proberen. Bovendien krijg je hierbij uitgebreide, professionele en vriendelijke uitleg over wat een e-sigaret nou precies is en hoe deze werkt. Je wordt er geholpen om uit een breed assortiment e-liquids juist die smaak – en desgewenst het nicotineniveau – uit te proberen die het beste bij jouw rookbeleving passen. Je bent altijd welkom, zowel online als in de winkel voor al jouw vragen en advies. Binnenkort start Topshelf Media met het bouwen van de nieuwe website en webshop voor dit in elektronische sigaretten gespecialiseerde bedrijf op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.
Bij Smoking Art Gadgets worden niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de e-sigaret gesteld maar ook aan de kwaliteit van de e-liquids. Ze hebben voor jou een selectie van hoge kwaliteit e-liquids samengesteld. Deze komen van de beste producenten uit Duitsland en Italië. Natuurlijk beschikken de producenten over alle certificaten die de kwaliteit van hun producten garanderen.
Check onze blog voor meer artikelen >>