Zaterdagavond 28 januari zijn de jaarlijkse Nieuwegein Awards uitgereikt. VVD wethouder Wouter Kolff mocht de Award in ontvangst nemen in de categorie ‘Politicus van het Jaar 2011.’ In deze categorie waren vier politici genomineerd door de gemeenteraad. Tijdens het laatste Nieuwegeinse politieke café mochten alle bezoekers stemmen. De genomineerden waren: PvdA wethouder Bert Lubbinge, SP fractievoorzitter Martijn Stekelenburg, CU-SGP fractievoorzitter Martin Monrooij en VVD wethouder Wouter Kolff.
De jury: ‘De winnende politicus wordt door de raadsleden getypeerd als actief, betrokken en flamboyant. Hij is een financieel goede onderhandelaar met grote betrokkenheid bij sociale problematiek. Hij is een makkelijk benaderbare politicus met sterke bestuurlijke kwaliteiten. Als bestuurder heeft hij ook oog en oor voor de oppositie in de Nieuwegeinse raad en is een herkenbare wethouder. Hij maakt graag gebruik van moderne media als Twitter en heeft als eerste Nieuwegeinse politicus zijn eigen website (gebouwd door Topshelf Media).’ Wouter onttroonde door zijn overwinning de winnaar van vorig jaar: Martin Monrooij. Kolff gaf als eerste reactie: ‘Ik ben heel blij met deze Award. Het zal mij zeker extra inspiratie geven voor komend jaar.’
Diensten Topshelf Media
Als je meer wilt weten over hoe social media ingezet kan worden om jouw naamsbekendheid en omzet te vergroten en de voorkeur voor je merk, dienst en product te verhogen, maak dan een afspraak met Topshelf Media.
Wilt je weten wat Topshelf Media voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Denk aan het bouwen of herontwerpen van uw website, webshop, webapplicatie en digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing). Vul gerust het Bel-Mij-Terug-formulier in >> en ik bel je z.s.m. terug.
Met multimediale groet,
Namens Topshelf Media
Martin Planken,
eigenaar
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>