Op 19 september 2011 organiseerde ReLinked een zeer geslaagd event op een luxe zeiljacht voor leiders en inspirators van Nederland. Topshelf Media ontwikkelde daarvoor hun themawebsite www.ReLinkedEvents.nl. Aan boord van luxe zeiljacht ‘Hoop op Zegen’ deelden zij hun droom en passie met als doel om Nederland in beweging te krijgen. Topshelf Media verzorgde eveneens de filmopnamen voor de webvideo van het event.
Zelf heb ik, net als alle deelnemers, met volle teugen genoten van een schitterend event met boeiende en inspirerende sprekers tijdens een zonovergoten dag. Persoonlijk kan ik het bedrijf ReLinked dan ook van harte aanbevelen als u serieuze stappen voorwaarts wilt maken met uw organisatie.
Ashley Pino van ReLinked omschrijft het succes als volgt:
“Het mag gezegd worden:  het was ECHT een FEEST van ONTMOETING! De sfeer was ongewoon open, warm en een ieder bleek op zijn of haar manier geïnspireerd. Een duidelijk bewijs dat we terecht geloven dat teams, organisaties en samenlevingen kunnen veranderen door mensen vanuit een nieuwe dimensie in verbinding te laten komen met zichzelf en met elkaar. Wij willen mensen die vanuit hun positie een bepaalde invloed hebben op anderen, leren hoe zij die verbinding tot stand kunnen laten komen.”
Reactie van deelnemer Mariëtte Zweerts, Resource Manager bij ATOS ORIGIN:
“Kort samenvatten is haast onmogelijk, want dit was een fantastisch dag. Heel veel ruimte voor de mens, waar het omdraait in het leven, samen delen, met heel veel warmte en liefde. De moeite die jullie hiervoor hebben genomen om dit te realiseren en iedereen met een blij gevoel naar huis te laten gaan, is onvoorstelbaar en geweldig.
Het doel om mensen met elkaar in contact te brengen en met elkaar te verbinden is naar mijns inziens meer dan gelukt en ik heb dan ook mooie en bijzondere mensen ontmoet en bijzondere gesprekken mogen voeren. Een bijzondere ontmoeting is meer dan waargemaakt!! Een dag die je nooit meer zult vergeten!!! Dank voor jullie inspanning dit voor ons te doen en dank voor jullie verbintenis, warmte en passie.”

Directeur Franklin den Bleker van ReLinked in gesprek met presentator Andries Knevel.


Directeur Franklin den Bleker van ReLinked in gesprek met presentator Andries Knevel.


Reactie van deelnemer Mark Verver, BU Director Business Intelligence Valori
“Ik vond het geweldig hoe jullie mij zichtbaar maakten door mij op te pikken van de veerpont. Heerlijk om te zien hoeveel mensen honger hebben naar verbinden en honger hebben naar van waarde te willen zijn. Heel veel succes toegewenst met jullie droom, fijn dat ik in die droom mag voorkomen.”
Aan het roer staat directeur/goeroe Hans Groeneboer met rechts directeur Franklin den Bleker en in het midden Martin Planken van Topshelf Media.

Aan het roer staat directeur/goeroe Hans Groeneboer met rechts directeur Franklin den Bleker en in het midden Martin Planken van Topshelf Media.


Reactie van deelnemer Leo de Gelder, ISV Partner Microsoft
“Persoonlijk kijk ik terug op een prachtig event met ReLinked. Het was af! Het weer, het schip en last but not least de mensen… Verbinden: daar hebben we invulling aangegeven. Mensen onder elkaar, een ieder met zijn of haar eigen afkomst, verhaal ervaring en droom. Wat een prachtige schepsels heb ik ontmoet deze dag! Vol energie en inspiratie het schip verlaten… Hier komt een vervolg op! Nogmaals dank voor deze ervaring.

Martin Planken van Topshelf Media neemt een interview af bij Leo de Gelder, ISV Partner / Account Manager bij Microsoft (Let op 't schilderij links: de boot helde behoorlijk naar bakboord 🙂


Tijdens het ReLinked Event heeft zeilschip 'Hoop op Zegen' de wind goed in de zeilen, net als ReLinked zelf!


Wil je meer weten over ReLinked of over webdevelopment, e-mailmarketing of bijvoorbeeld sociale media? Vul het Bel-Mij-Terug-formulier in >> in en ik bel je z.s.m.
Met sociale groet,
Martin Planken
Volg ons op Twitter >> @Topshelf_Media >>
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Topshelf Media >>